Lesene stopnice


Lesene stopnice in lesene stopniščne ograje načrtujemo in izdelamo po naročilu ... Preberite več ...

Balkonske ograje


Lesene balkonske ograje naredijo vašo hišo lepo in poskrbijo za varnost uporabnikov ... Preberite več ...

Ročaji ob steni


Ograja ob stopnicah poskrbi za varnost, ter doda končni izgled lesenih stopnic ... Preberite več ...

Kovane ograje


Kovane ograje na lesenih stopnicah izdelujemo po naročilu, različnih oblik in dimenzij ... Preberite več ...

Izdelujemo in montiramo lesene stopnice, lesene in kovane stopniščne in balkonske ograje

Smo družinsko podjetje z dolgo mizarsko tradicijo. Začeli smo s proizvodnjo lesenih balkonskih ograj in z njimi opremili že veliko hiš doma in v tujini. V zadnjem času pa vse pomembnejšo vlogo dobiva proizvodnja in montaža lesenih stopnic in stopniščnih ograj.

S pomočjo računalniške podpore vam lahko pomagamo najti optimalno rešitev za umestitev lesenega stopnišča v prostor, pri tem pa poizkušamo uporabiti čim več standardnih elementov, kar pomeni nižjo ceno izdelave lesenih stopnic.

Stopnice iz lesa so nepogrešljiv element v vsaki hiši, ki ga je nemogoče izdelovati v serijskih dimenzijah. Težimo k temu, da bodo vaše lesene stopnice unikatne, saj bodo izdelane samo za vas. Stopniščne ograje na lesenih stopnicah velikokrat kombiniramo z uporabo drugih materialov, kot so inox, aluminij ali steklo, ki lepoto lesa le še poudarijo.

Vrste lesa, ki ga uporabljamo za izdelavo lesenih stopnic: PARJENA BUKEV, JESEN in HRAST. Lesene stopnice je možno izdelati tudi iz lesa iglavcev, ki pa so mehkejši: SIBIRSKI MACESEN in SMREKO.